Skip to main content

Leilighetene skal miljøserifiseres

Vi har stort fokus på bærekraft og miljø i byggeprosessen. Leilighetene på Dalgårdstunet skal miljøsertifiseres med BREEAM-NOR, og har ambisjoner om karakteren Very good eller bedre.

BREEAM er en verdensledende sertifiseringsordning for bærekraftsvurdering av bygninger. Verdien av et BREEAM-sertifikat er bedre kvalitet og høyere ytelse i hele byggemiljøets livssyklus, fra nybygging til bruk, oppussing og riving. BREEAM sikrer bærekraft og kvalitet gjennom en grundig uavhengig tredjepartsevaluering og -sertifisering av både miljømessige, sosiale og økonomiske kriterier.

Dette betyr at BREEAM-sertifiserte bygg har dokumenterbare bærekraftige kvaliteter som forbedrer trivsel for de som bor og jobber i slike bygg, bidrar til å beskytte naturressurser og gir en mer attraktiv eiendomsinvestering.

BREEAM er utviklet og eies av BRE (www.bregroup.com). BREEAM-NOR er utviklet for bruk i Norge og forvaltes av Grønn Byggallianse.

På Dalgårdstunet har det vært spesielt høyt fokus på tre av ni hovedkategorier:

Helse og innemiljø
Et godt innemiljø er viktig for trivselen. Vi sikrer deg et sunt og trygt inne- og utemiljø. Lys skal du få akkurat passe av, men sjenerende lyd skal vi skjerme deg for. Vi bruker kun helse- og miljøvennlige produkter slik at det skal være godt å trekke pusten inne så vel som ute. Ikke minst skal du føle deg trygg der du bor – for dersom man bor godt, så lever man godt.

Materialer
Vi bygger med tanke på reduksjon av miljøpåvirkningen fra byggematerialer. Når vi planlegger og bygger velger vi smart slik at vedlikehold og reparasjon minimeres. Det gir lav miljøpåvirkning i byggets levetid.

Transport
I hverdagen kan det være mye logistikk som skal gå opp. Å legge til rette for at du kan sykle, eller reise kollektivt dit du skal, gjør det enklere for deg å velge transport som skåner miljøet. Det gjør også gode lade- og lagringsmuligheter.

“BREEAM er en registrert merkevare hos BRE (the Building Research Establishment Ltd. Community Trade Mark E5778551). BREEAM-merkevaren, logoer og symboler eies av (Copyright) BRE og kan kun gjengis med tillatelse”.

Meld din interesse her og motta mer informasjon eller ta direkte kontakt med megler.

    Se personvernpolicy

    Kontakt en av våre meglere

    Stian Berg
    stian.berg@em1.no
    901 58 296