Skip to main content

Solrik og populær beliggenhet

Første byggetrinn står ferdigstilt, i 2025 står hele prosjekter ferdig

Kontakt megler

Et enklere liv i leilighet på Byåsen

Når man ønsker seg et enklere liv med flere «vil gjøre»-dager enn «må gjøre»-dager er leilighetene på Dalgårdstunet et perfekt valg.

Her kan man ta tilbake tiden og brukte den akkurat som man ønsker – enten det er å drikke kaffe med en god nabo eller om det er på tur i Bymarka som ligger et steinkast unna. Dagligvarebutikk i første etasje og busstopp like utenfor døra. Enklere blir det ikke!

Dette skal være leiligheter som har gode bokvaliteter som passer for alle og enhver. Her kan både familier og godt voksne leve et godt liv. Anlegget generelt legger til rette for en aktiv livsstil i grenseområdet mellom friluft og by.

Chris Martens, Voll Arkitekter

Et bofellesskap med gode uterom og solforhold

Livet i en leilighet er enkelt. Du slipper vedlikehold, klipping av plen på sommer og snømåking på vinteren. Samtidig gir det rom for et fellesskap og et godt bomiljø.

Nye vennskap eller en spontan vinkveld? På Dalgårdstunet er det lagt til rette for at man skal leve det livet man ønsker.

Det legges stor vekt på at uteområdene mellom byggene skal være grønne og frodige, og at det etableres sosiale soner for både barn og voksne. Under to av byggene vil det etableres næringslokaler med dagligvarebutikk og annen næringsvirksomhet. Dette vil kunne bidra til et sosialt og levende nærområde som man skal trives i.

Økonomisk trygghet ved boligbytte – Mellomfinansiering

Vurderer du å kjøpe leilighet på Dalgårdstunet, men er usikkert på salg av egen bolig? Vår samarbeidspartner SpareBank 1 SMN tilbyr mellomfinansiering til gunstig rente, i tillegg gis det muligheten for avdragsfrihet på det nye lånet. Dette gjør at utgiftene dine i perioden du eventuelt blir sittende på to boliger ikke blir høyere enn det du til slutt ender opp med å betalt på det nye lånet etter at den gamle boligen er solgt.

For mer info, ta kontakt eller se smn.no.

Grønne boliglån fra 5,44 % rente

SpareBank 1 SMN har kanongode betingelser for deg som skal kjøpe en miljøsertifisert leilighet på Dalgårdstunet. Det skal lønne seg å ta bevisste miljøvalg.

Som kjøper av energieffektiv leilighet på Dalgårdstunet kan du søke om grønt boliglån med lånevilkår lik «Grønt førstehjemslån». Dette gjelder både ved kjøp av din første bolig, ved endring av eksisterende lån, eller ved bytte fra annen bank.

Som kunde får du i tillegg svar på din lånesøknad innen 24 timer, og du kan velge om du ønsker en personlig rådgiver eller å benytte deg av våre digitale løsninger.

Ta grønne valg og få gode rentebetingelser.

Priseks. Grønt førstehjemslån: Nom. rente 5,44 %. Eff. rente 5,66 %. 2 mill o/25 år. Kostnad kr 1.682.046. Totalt kr 3.682.046. Samlede kostnader omfatter etableringsgebyr, depotgebyr, termingebyr og renter. Oppdatert: Januar 2024.

Les mer og søk på smn.no

Meld din interesse her og motta mer informasjon eller ta direkte kontakt med megler.

    Se personvernpolicy

    Kontakt en av våre meglere

    Stian Berg
    stian.berg@em1.no
    901 58 296