Skip to main content

Familievennlige rekkehus

Velkommen til Dalgård!

Spørsmål? Kontakt megler

Livet i ei rekke

Å bo på et tun er trygge og gode rammer for hele familien. På en måte så er det alltid noen hjemme – noen å leke med i gata, ekstra øyne som kan passe på og et sted der nye vennskap oppstår.

Dalgårdstunet består av 14 moderne rekkehus med særpreg i både form og farge sentralt på Byåsen. Her skal det være lekeareal og grøntområder som vil være viktige sosiale soner for området. Rekkehusene har gode og praktiske romløsninger for familielivet og hverdagene.

Hvert hus har også eget uteområde der man kan lage sin egen lille grønne oase.

Det har gjort godt i sjel og sinn å få bruke farver og former i dette prosjektet. Vi har jobbet med en byggherre som har vist generøsitet i sin toleranse for våre ideer. Dette er et prosjekt vi gleder oss til å bygge.

KINE TAMBS, Voll Arkitekter

Romslige løsninger

Rekkehusene i Dalgårdstunet er fordelt på to rekker. Husene i bygg B1 er på ca 140 kvm og i bygg B2 er de på ca 150 kvm.

Boligene har gjennomtenkte romløsninger der det er lagt til rette for at hele familien kan trekke seg tilbake i egne soner ved behov. Alle hus har to bad og eget vaskerom, samt egen tv-stue. Hele plan 2 består av åpen stue-kjøkken­løsning med gjennomlys og direkte utgang til uteplass. Vindusflatene slipper inn godt med dagslys – men er også en viktig detalj i interiøret.

I tillegg er det både carport og bod like inntil hvert av husene, og på den ene rekken er det ekstra bodareal for de som har behov for mer lagringsplass.

Meld din interesse her og motta mer informasjon eller ta direkte kontakt med megler.

    Se personvernpolicy

    Kontakt en av våre meglere

    Maren Johnsen Smedhaug
    maren.smedhaug@em1.no
    957 28 666